Site icon TLIFE

H Hailey Bieber με πράσινα νύχια και μακριά κυματιστά μαλλιά είναι το απόλυτο beauty goal!

Αν αναζητάς beauty inspo που θα κάνουν την αρχή της εβδομάδας σου κάπως πιο ενδιαφέρουσα, μόλις τα κατάφερες! Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Hailey Bieber συνόδευσε τον σύζυγό της στο Saturday Night Live και είχε την τέλεια εμφάνιση, τόσο που έκλεψε τα φώτα ακόμη και από τον Justin Bieber ο οποίος ερμήνευσε κατά την διάρκεια του show δύο τραγούδια. 

Η Hailey είχε μακριά κυματιστά μαλλιά και ένα μανικιούρ που από μόνο του έκανε statement: μακριά, edgy νύχια στο πιο τέλειο πράσινο χρώμα!

Το glam squad που κρύβονταν πίσω από αυτή την εμφάνιση ήταν η makeup artist Katie Jane Hughes και ο hairstylist Danielle Priano. Για τα μαλλιά της, ο Priano έβαλε extensions στα μαλλιά της σε ζεστούς ξανθούς και καστανούς τόνους και χτενισμένα σε ultra glamorous κυματισμούς. 

Στο μακιγιάζ, η Katie Jane Hughes έκανε το τέλειο cat eye με champagne σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου και nude χείλη, μια πολύ έξυπνη επιλογή αφού η Hailey Bieber χρειάστηκε να φορέσει μάσκα που σημαίνει πως ένα έντονο κραγιόν θα ήταν αρκετά risky. 

Last but not least: αν θέλεις να αντιγράψεις το πράσινο μανικιούρ της στο σπίτι, δύο βερνίκια που θα δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα και στα δικά σου νύχια είναι το Jade to Measure της Essie και Stay off the Lawn της OPI. 

 

© 2024 tlife.gr