H JLΟ πιο ξανθιά από ποτέ στη νέα καμπάνια Coach!

Από το 2010 η Jennifer Lopez παίζει με διάφορες και διαφορετικές εκδοχές του bronde, όπου bronde ίσον BRunette και blONDE, δηλαδή το χρώμα που κινείται ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό. Ωστόσο, στην τελευταία καμπάνια του οίκου Coach για τα γυαλιά ηλίου είδαμε την απόλυτη Λατίνα star πιο ξανθιά από ποτέ και θα το διαπιστώσεις παρακάτω!

Σύμφωνα με τον οίκο Coach αυτή η καμπάνια λέει μια ιστορία για τη δύναμη του να είσαι θετικός, το να είσαι ενεργός αλλά και την καθημερινή αναγνώριση. Στην καμπάνια αυτή το μακιγιάζ της JLO είναι minimal αφήνοντας τα γυαλιά ηλίου να τραβήξουν την προσοχή ενώ και τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν χαλαρό, ψηλό κότσο με χωρίστρα στο πλάι. 

Ρίχνοντας πάντως μια ματιά στο instagram της πρόκειται για ένα χρώμα που δεν έκανε απλώς για τις ανάγκες της καμπάνιας αλλά για κάτι που έχει σκοπό να κρατήσει αφού στις τελευταίες φωτογραφίες που ανεβάζει την βλέπουμε να έχει αυτό το υπέροχο χρώμα. Κατά τη γνώμη μας; Πολύ καλά κάνει και σκέφτεται να το κρατήσει μιας και πρόκειται για ένα χρώμα που της πηγαίνει πολύ! Εσύ τι λες; 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164