Site icon TLIFE

Jennifer Aniston: Μόλις υιοθέτησε το “The Rachel” κούρεμα στην πιο μοντέρνα του version

Τα 90’s έχουν την τιμητική τους τη φετινή χρονιά. Από τo slip dresses μέχρι τα bomber jackets  και την baguette τσάντα που επανέρχονται στο προσκήνιο αλλά και το “The Rachel” κούρεμα που θεωρείται πλέον θρυλικό. Η Jennifer Aniston έχει πετύχει εκείνο που δεν κατάφερε καμία άλλη star μιας και το κούρεμα πήρε το όνομα του ρόλου της στην εμβληματική σειρά “Friends” και το έχουμε δει να υιοθετείται από εκατομμύρια κοινές θνητές. 

Η ίδια η Aniston από την άλλη, μετά τα 90’s ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist να δημιουργήσει μοντέρνες εκδοχές του μία από τις οποίες είδαμε στις αρχές του 2024. Αμέσως μετά έκοψε τα μαλλιά της σε bob, στη συνέχεια τοποθέτησε extensions και τώρα έρχεται με ένα ακόμη “The Rachel” που θα λατρέψεις. Οι βασικές διαφορές από το πρωτότυπο οι πιο απαλές ασυμμετρίες γύρω από το πρόσωπο και η ανοιχτότερη, ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της star. 

H Aniston μοιράστηκε ένα video με τους followers το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes μιας και πρόκειται για την άποψη της σχετικά με τη δήλωση του J.D. Vance, Γερουσιαστή των ΗΠΑ, το οποίο ονομάζεται “Η άτεκνη κυρία με τις γάτες”. Πιο συγκεκριμένα, ο Vance σε μια συνέντευξη του το 2021 στον παρουσιαστή του Fox News, Tucker Carlson, παραπονέθηκε ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από Δημοκρατικούς, εταιρικούς ολιγάρχες και «ένα σωρό άτεκνες κυρίες γάτας που έχουν άθλιες ζωές χάρη στις επιλογές που κάνουν, κάνοντας και την υπόλοιπη χώρα μίζερη». Και συνέχισε:  “Είναι απλώς ένα βασικό γεγονός – κοιτάξτε την Kamala Harris και τον Pete Buttigieg, ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά”. 

Η Aniston αναπαρήγαγε τη συγκεκριμένη συνέντευξη στα stories της σχολιάζοντας: “Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μόνο που μπορώ να πω είναι… Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να έχει την τύχη να κάνει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή επειδή εσείς δεν θα είστε μακριά της σ’ αυτό”. 

© 2024 tlife.gr