Site icon TLIFE

Joanne: Με το νέο της hair look είναι μια πραγματική Disco Queen

Η Joanne είναι μία από τις πιο ταλαντούχες νέες τραγουδίστριες αλλά και εντυπωσιακές παρουσίες. Αγαπάει τις αλλαγές αλλά και τα εκκεντρικά beauty looks. Ειδικά όσον αφορά στα μαλλιά, την έχουμε δει με απίθανα χτενίσματα. Το καλοκαίρι τόλμησε τις iconic box braids σε έντονο κόκκινο χρώμα. 

Αμέσως μετά επέστρεψε στο California Blonde που της ταιριάζει πολύ ενώ τόλμησε τα χαριτωμένα twin buns με δύο τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. Hairstyle που είναι μεγάλη τάση τη φετινή χρονιά. 

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη τέλειο hairstyle. Αυτή τη φορά μεταμορφώθηκε στην απόλυτη Disco Queen. Τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων, με απαλές ασυμμετρίες. To χτένισμα θυμίζει τα εμβληματικά 70’s με την μακριά φράντζα αλλά και τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω. Το συνδύασε με τιρκουάζ σκιά στο κινητό βλέφαρο, winged liner, ένταση στα ζυγωματικά και λάμψη στα χείλη. 

Η Joanne, τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα κάθε Σεπτέμβριο κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Το 70’s hair look που μόλις υιοθέτησε έγινε με αφορμή το νέο της video clip. 

Πρόκειται για το νέο αγγλόφωνο single της με τίτλο Lioness σε συνεργασία με τον παραγωγό & dj BOREK το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20/10 από τη Minos EMIa Universal Music Company. Το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα στο YouTube, σε σκηνοθεσία του Jim Georgantis.

 

© 2024 tlife.gr