Joey King: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε το «clavi cut» που κάνει θραύση στο TikTok – Θα το τολμήσεις;

Η Joey King εδώ και αρκετό καιρό δεν κάνει βήμα χωρίς τον προσωπικό της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο. Είναι εκείνος που επιμελήθηκε το νυφικό της look και αυτό λέει πολλά. Παράλληλα τη συνοδεύει στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί ενώ της προτείνει τις πιο σοφιστικέ και ανατρεπτικές, κάποιες φορές αλλαγές που συζητιούνται πολύ.

Την έχουμε δει με τέλειο bob, μακριά μαλλιά με τέλειους κυματισμούς αλλά και τις πιο εμπνευσμένες αποχρώσεις που αναδεικνύουν τον τόνο της επιδερμίδας της με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Και τώρα έρχεται με ένα κούρεμα που έχει γίνει viral στο TikTok. Πρόκειται για το “clavi cut”. Το μήκος φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους με αυστηρό σχήμα χωρίς ίχνος ασυμμετρίας. Η χωρίστρα είναι στη μέση, τα μαλλιά απόλυτα λεία και sleek με αποτέλεσμα τα ξανθά highlights να δείχνουν πολυδιάστατα και εντυπωσιακά. Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου ενώ είναι εξαιρετικά πρακτικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τα μαζέψεις σε αλογοουρά, bun αλλά και half up. Τι λες; Θα το τολμήσεις ενόψει του φθινοπώρου; 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164