Site icon TLIFE

Kate Beckinsale: Αποδεικνύει ότι το dramatic hair look είναι ιδανικό και για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το καλοκαίρι η διάθεση είναι πιο ανέμελη και αυτός είναι ο λόγος που ακόμη και τις βραδινές εμφανίσεις επιλέγεις ανεπιτήδευτα χτενίσματα όπως πλεξούδες ή wet look. Τώρα όμως που θα δεις την Kate Beckinsale είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξεις γνώμη. Η star έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο ετήσιο Summer Gala του Gala One στο Saint-Tropez.

Πρόκειται για μία φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και το ασφαλές μέλλον τους. Σε συνεργασία με ΜΚΟ συγκεντρώνονται ποσά ώστε βοηθά ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε καθαρό νερό, ασφάλεια στους επικίνδυνους δρόμους της Αφρικής και ενίσχυση της ευημερίας των προσφύγων.

Η star μάζεψε τα μαλλιά της σε μια αλογοοουρά με έξτρα όγκο στην κορυφή, στολισμένη με ένα εντυπωσιακό headband και τις άκρες έντονα γυρισμένες προς τα έξω. Το χτένισμα μοιάζει μεν αρχαιοελληνικό αλλά με μια 60’s πινελιά που του χαρίζει το απόλυτο dramatic εφέ. Υπεύθυνος για το hairstyle είναι ο διάσημος Ιταλός Italo Gregorio που επιμελείται συχνά τα μαλλιά της Beckinsale χρησιμοποιώντας υπέροχα αξεσουάρ 

© 2024 tlife.gr