Site icon TLIFE

Khloe Kardashian: Αυτά είναι τα δύο beauty μυστικά που έμαθε από τις αδερφές της Kim και Kylie

H Khloe Kardashian όσο περνά ο καιρός γίνεται και πιο εντυπωσιακή. Αγαπάει τα μακριά, κυματιστά μαλλιά, τις nude αποχρώσεις σε χείλη και μάτια ενώ ασκείται συστηματικά και προσέχει τη διατροφή της. Αν και η ίδια δεν έχει ασχοληθεί με την beauty βιομηχανία όπως οι αδερφές της Kim και Kylie, ακολουθεί πιστά τις συμβουλές τους.

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις μάλιστα, αποκάλυψε τα δύο μυστικά της Kim Kardashian και της Kylie Jenner που είναι για την Khloe πλέον κανόνας. Αρχικά, είναι η εμμονή στις ψεύτικες βλεφαρίδες που φόρεσε για πρώτη φορά στα 22 της όταν ξεκίνησε το reality show. Αν και η Αρμένισες έχουν τεράστιες και υπέροχες βλεφαρίδες οι ψεύτικες είναι απίστευτες και δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. 

Το δεύτερο είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου την οποία φορά καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι η συμβουλή της Kim. “Είμαι λάτρης των αντηλιακών. Το φοράω κάθε μέρα, κάτι που δεν νομίζω ότι το κάνουν πολλοί. Πάντα λένε: «Είναι χειμώνας, γιατί φοράς αντηλιακό» κι εγώ απαντώ: “Ο ήλιος είναι πάντα εδώ”. 

 

© 2024 tlife.gr