Kim Kardashian: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι το inspo του Σεπτέμβρη

Η Kim Kardashian αλλάζει πολύ συχνά χρώμα στα μαλλιά και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πρόκειται για περούκες. Λογικό. Όσο κορυφαίος και ταλαντούχος κι αν είναι ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton, θαύματα δεν μπορεί να κάνει. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν θα μπορούσε να ταλαιπωρεί τόσο τα μαλλιά με χημικές επεξεργασίες και ταυτόχρονα να παραμένουν πολύ μακριά και υγιή. 

@kimkardashian

Όπως και να ‘χει όμως κάθε νέα απόχρωση στα μαλλιά της Kim γίνεται τάση και viral. Και τώρα, έρχεται με το πιο φλογερό κόκκινο που θα γίνει το απόλυτο inspo αν είσαι τολμηρή και θέλεις μια δραματική αλλαγή ενόψει της νέας σεζόν. H Kim ανέβασε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με tag το brand της.

@kimkardashian

Πιθανότατα πρόκειται για το λανσάρισμα και φωτογράφιση κάποιου νέου προϊόντος. Χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες αλλά με νέο χρώμα στα μαλλιά κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει εκατομμύρια likes. H red velvet απόχρωση κολακεύει τόσο τις μεσαίες όσο και τις σκούρες επιδερμίδες ενώ αν προσέξεις καλύτερα θα δεις ότι η Kim έχει αφήσει τη ρίζα φυσική κάτι που τον τελευταίο καιρό συνηθίζει ακόμη και στα ξανθά ή icy blonde μαλλιά της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164