Lily Collins: Aυτό είναι το πιο επικό look της στο Emily in Paris, σύμφωνα με την makeup artist της

H 4η σεζόν της σειράς “Emily in Paris” ξεκίνησε και η πρωταγωνίστρια Lily Collins, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια μας έχει αφήσει και πάλι άφωνες. Τόσο με τα outfits όσο και τα beauty looks που υιοθετεί. Έχει άλλωστε στη διάθεση της τους πιο ταλαντούχους και διάσημους experts που την έχουμε μεταμορφώσει στο απόλυτο icon. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aurélie PAYEN (@aureliepayenmakeup)

Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη επιλέξει το αγαπημένο σου so far. Το ίδιο και ο make up artist που επιμελείται όλα τα μακιγιάζ στη σειρά. Πρόκειται για την Aurélie Payen που μοιράζεται συχνά σκηνές και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια και την προετοιμασία. Και τώρα έρχεται να αποκαλύψει το look που θεωρεί επικό. Πρόκειται για το απόλυτα ρετρό μακιγιάζ αλλά και χτένισμα που θυμίζει τις iconic πρωταγωνίστριες του Hollywood στα 50’s. Με το συγκεκριμένο hairstyle και make up μας παραπέμπει στην Audrey Hepburn αλλά και την Lauren Bacall. 

Έντονο winged liner, σκούρα κόκκινη απόχρωση στα χείλη και ένα μικρό dot στο μέσο ακριβώς του κάτω βλεφάρου, η μαγική λεπτομέρεια που τονίζει το βλέμμα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164