Site icon TLIFE

MTV VMAs 2024: Τα εντυπωσιακά beauty looks των celebrities

Τα MTV VMAs 2023 στο Elmont της Νέας Υόρκης με τα διασημότερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας να δίνουν το παρόν υιοθετώντας τέλεια beauty looks. Από την Sabrina Carpenter με το iconic χτένισμα της μέχρι τη Halsey και το εκκεντρικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά ή την Katy Perry με το matchy eye make up look ήταν όλες τους super εντυπωσιακές. 

Θα τα δεις όλα στη συνέχεια.

Katy Perry: Η shimmer σκιά στα μάτια της είναι απόλυτα matchy με την αποκαλυπτική finges δημιουργία. Το wet look στα μαλλιά της είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις όπως και η ουδέτερη απόχρωση στα χείλη. 

Sabrina Carpenter: Ρετρό hair look, ombre χείλη και τέλειο winged liner. Πρόκειται για το σήμα-κατατεθέν beauty look της star που αποχωρίζεται σπάνια. 

Taylor Swift: Άφησε για λίγο στην άκρη το εμβληματικό κόκκινο κραγιόν για χάρη μιας brick απόχρωση που συνδύασε με μπλε απόχρωση στα μάτια και το αγαπημένο της winged liner. 

Suki Waterhouse: Υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα beauty looks με soft glam διάθεση. Η shimmer σκιά στα μάτια είναι διακριτική μεν αλλά χαρίζει την απαραίτητη λάμψη. Τα χείλη είναι nude και τα ζυγωματικά της σωστά τονισμένα.  

Halsey: Τα ombre χείλη της δημιουργούν την τέλεια αρμονία με το εκκεντρικό, κόκκινο χρώμα στα μαλλιά που είναι επίσης matchy με την animal print δημιουργία που φορά.  

Camila Cabello: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε πολύ απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά της και ο make up artist Patrick Ta, κράτησε χαμηλούς τόνους αφήνοντας το βλέμμα σχεδόν nude, τονίζοντας τα ζυγωματικά με το τέλειο ροζ blush και τα χείλη άψογα χάρη στο καφέ περίγραμμα. 

Adison Ray: Αν και πραγματοποίησε την πιο τολμηρή εμφάνιση της βραδιάς, όσον αφορά στο beauty look ήταν μάλλον preppy. H φράντζα στο πλάι είναι συγκρατημένη με ένα μικρό clip ενώ στο μακιγιάζ επικρατούν οι ροζ αποχρώσεις. 

 

Photos: Reuters 

 

© 2024 tlife.gr