Margot Robbie: Αυτό είναι το έλαιο μαλλιών που δεν αποχωρίζεται

Η Margot Robbie βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και πιο συγκεκριμένα στην πανέμορφη Φολέγανδρο. Μετά τις παγκόσμιες πρεμιέρες της Babrie και το εξαντλητικό της πρόγραμμα βρήκε μία από τις ωραιότερες γωνιές του κόσμου για να ξεκουραστεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Με χαλαρή διάθεση και minimal looks παραμένει γοητευτική και όμορφη. Όσον αφορά όμως τα looks της στην ταινία της χρονιάς που έσπασε τα ταμεία, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μικρές beauty λεπτομέρειες που είμαι σίγουρη ότι θέλεις να μάθεις. Και τελευταία στη σειρά είναι το έλαιο μαλλιών που δεν αποχωρίστηκε στιγμή τόσο στα γυρίσματα όσο και τις επίσημες εμφανίσεις. Και προφανώς υπάρχει στο νεσεσέρ της και στις διακοπές της. Πρόκειται για το Virtue Healing Oil που προστατεύει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά χωρίς να βαραίνει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Virtue Labs (@virtuelabs)

Τα μακριά μαλλιά της Robbie ταλαιπωρήθηκαν πολύ μιας και ο ρόλος της απαιτούσε την αλλαγή στα χτενίσματα, σχεδόν σε κάθε σκηνή. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα από τα αγαπημένα των celebrities. Περιέχει μια μίξη αιθέριων ελαίων που αναμειγνύονται καθώς ανακινείς τη συσκευασία και δημιουργούν μια μοναδικά απαλή σύνθεση που αφήνει την τρίχα απαλή και μεταξένια. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164