Site icon TLIFE

Paris Fashion Week: Στο show του Balmain αυτές οι τρεις celebrities υιοθέτησαν τα πιο glam smokey eye looks που έχεις δει τελευταία

Στο χθεσινό show του οίκου Balmain, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι ο designer του οίκου Olivier Rousteing απόδειξε για άλλη μια φορά πόσο εξωφρενικά ταλαντούχος είναι. Παρουσίασε τις δημιουργίες για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 που είναι απόλυτα glam, με 80’s αναφορές και εμπνευσμένες από την κρυφή του, μέχρι τώρα αγάπη, στον Jean Paul Gaultier. Δες τι εννοώ εδώ. 

Στις πρώτες σειρές βρέθηκε η A- list των celebrities με τρεις από αυτές να υιοθετούν τα πιο συναρπαστικά make up looks που έχεις δει τελευταία. 

 

Taylor Hill: Με το πιο σοφιστικέ smoky eye στις ωραιότερες καφέ αποχρώσεις που είναι η μεγαλύτερη τάση το φετινό χειμώνα και καθώς φαίνεται και την επόμενη σεζόν. Το σκούρο περίγραμμα στα χείλη παραμένει huge trend και πρόκειται για το μακιγιάζ που μπορείς να αντιγράφεις όσο συχνά θέλεις τους επόμενους μήνες. 

Dove Cameron: Το μακιγιάζ στα μάτια της είναι matchy με το συγκλονιστικό top του οίκου Balmain που φοράει. Συνδυάζει το smoky eye σε σκούρα γκρι απόχρωση με χρυσή, glitter σκιά σε ένα look ιδανικό για το red carpet.  

Julia Hussein: Ένα ακόμη smoky eye, αυτή τη φορά σκούρο teal (απόχρωση του πράσινου) που συνδυάζεται με silver shimmer χαρίζοντας το πιο dramatic αποτέλεσμα. Στα χείλη αντίθεση που δημιουργεί το σκούρο, κόκκινο μολύβι με το διάφανο gloss κάνει τη διαφορά.  

Photos by Pascal Le Segretain/Getty Images for Balmain

© 2024 tlife.gr