Paris Jackson: Στο Le Grand Diner du Louvre έμοιαζε με Αρχαία Ελληνίδα Θεά

Το Le Grand Diner du Louvre που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο διασημότερο μουσείο του κόσμου οι καλεσμένες πραγματοποίησαν «Οσκαρικές» εμφανίσεις που μπορείς να δεις εδώ

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Η Paris Jackson ήταν εκεί, υιοθετώντας ένα από τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς. Η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε με Αρχαία Ελληνίδα Θεά. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα κομψό updo που σε συνδυασμό με το νέο icy blonde τής χάρισαν την πιο γοητευτική πινελιά. Τόνισε διακριτικά το βλέμμα της με αχνό περίγραμμα και καμπύλες στις βλεφαρίδες ενώ τα φρύδια της είναι άψογα σχηματισμένα. 

Μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη είναι το μόνο ίχνος χρώματος στο πρόσωπο μιας και τα ζυγωματικά της είναι nude που είναι μεγάλη τάση της χρονιάς. 

Κεντρική Photo by Robin L Marshall/FilmMagic

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164