Site icon TLIFE

Rihanna: Είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior για το iconic J’ adore

Η Parfums Christian Dior καλωσορίζει με μεγάλη χαρά την Rihanna, της οποίας είναι αμέτρητα τα ταλέντα, η αξιοσημείωτη ομορφιά και η παγκόσμια απήχηση ενσαρκώνουν τώρα τον κόσμο του J’adore. Το άρωμα που λατρεύουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Είναι το άρωμα μιας ισχυρής, απελευθερωμένης και ανεξάρτητης γυναίκας, που ταυτίζεται με την προσωπική ιστορία της Rihanna. 

Η star με τις τεράστιες επιτυχίες στα chart συναντιέται και πάλι με τον επί χρόνια φίλο Steven Klein, για μια νέα καμπάνια που θα αποκαλυφθεί την 1η Σεπτεμβρίου. 

«Το να είσαι το νέο πρόσωπο του J’adore είναι τιμή και αποστολή. Αυτό το άρωμα έχει αγαπηθεί εδώ και χρόνια και σημαίνει τόσα πολλά για τις γυναίκες.  Ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή την περιπέτεια και να συνεισφέρω μέσω του κόσμου μου, της ιστορίας μου, των ριζών μου, καθώς και της δημιουργικότητάς μου» δηλώνει η Ριάνα.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στην οικογένεια του Dior. Το χρυσό της όνειρο υπόσχεται να είναι μοναδικό, αντανακλώντας ένα άρωμα που είναι παρόν για τις γυναίκες και διατηρεί τη λάμψη του. Το ασυνήθιστο ταλέντο, το θράσος και η σαγηνευτική ομορφιά αυτής της απόλυτης σταρ είναι η ιδανική ενσάρκωση εκθαμβωτικής, ισχυρής θηλυκότητας Dior που ξεπερνά τις γενιές» λέει η Βερονίκ Κουρτουά
Διευθύνων Σύμβουλος – Parfums Christian Dior. 

© 2024 tlife.gr