Site icon TLIFE

Rihanna: Επιστρέφει στη cherry red απόχρωση στα μαλλιά και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Rihanna λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά και μάλιστα τις πιο εκκεντρικές και ανατρεπτικές. Την έχουμε δει με ξανθά, μαύρα, caramel αλλά και πολύ κοντά curtly, bob και εξαιρετικά μακριά. Σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται εμφανέστατα για περούκες υπάρχουν όμως κι εκείνες που έχει πραγματικά τολμήσει μια δραματική απόχρωση ή κούρεμα. 

Και τώρα, στα μέση του Οκτωβρίου επιστρέφει στο εμβληματικό της cherry red κάνοντας τους θαυμαστές και followers να μείνουν άφωνη. Το υιοθέτησε με αφορμή τη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας με αφορμή τη συνεργασία του brand της star με την Diesel. H συγκεκριμένη απόχρωση δεν μπορεί παρά να μας θυμίσει την εμβληματική εποχή του άλμπουμ της Loud πίσω στο 2010.

Η Rihana δημοσίευσε τις νέες φωτογραφίες της καμπάνιας Diesel στο προσωπικό της Instagram καθώς και στον λογαριασμό Savage x Fenty. Ποζάρει η ίδιας φορώντας ένα σετ εσωρούχων απόλυτα matchy με το νέο χρώμα στα μαλλιά της που συνδύασε με πανωφόρι με κουκούλα και γούνα,  περασμένο στους ώμους και στο πρόσωπό της. Η αντίθεση μεταξύ του φλογερού κόκκινου και του παγωμένου μπλε δημιουργεί μια εντυπωσιακή εικόνα, αφήνοντας το χρώμα των μαλλιών να εντυπωσιάσει.

© 2024 tlife.gr