Site icon TLIFE

Rihanna: Στο νέο της clip είναι ντυμένη μαθήτρια με ανέμελες pigtails που είναι το πιο cool χτένισμα του καλοκαιριού

Η Rihanna τον τελευταίο καιρό μας έχει αφήσει άφωνες με τα beauty looks που υιοθετεί τόσο στις εξόδους της όσο και στις καμπάνιες που πρωταγωνιστεί. Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη και πιο συγκεκριμένα στη φωτογράφιση για Fenty x Puma. Η λεπτομέρεια που πρέπει να δεις είναι οι αποδομημένες pigtails που ταιριάζουν πολύ με το θέμα που είναι μια μαθήτρια που κάθεται βαριεστημένη στην τάξη. 

Όταν η Rih δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο για τον εορτασμό της επικείμενης κυκλοφορίας του νέου Fenty x Puma Phatty Creepers, πολλοί θαυμαστές νόμιζαν ότι ετοιμάζει νέο τραγούδι. Η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική.

Το κλιπ ξεκινά με τη θρυλική Anjelica Huston στο ρόλο δασκάλας που προσπαθεί να κάνει μάθημα ενώ η Rihanna με τους συμμαθητές της κάνουν τσιχλόφουσκες. Πίσω από το σημειωματάριο της, φαίνονται τα μαλλιά της star που είναι ακατάστατα και χαλαρά μαζεμένα σε λεπτές, μικροσκοπικές κοτσίδες στολισμένες με χάντρες και πιασμένες με διπλή μπάλα. Πιο χαλαρές τούφες είναι ελεύθερες γύρω από το πρόσωπό της ενώ σε άλλο στιγμιότυπα του video τα κοτσιδάκια καλύπτονται από έναν τεράστιο, υπερμεγέθη καρό φιόγκο που θυμίζει anime-μαθήτριες. Για άλλη μια φορά υπέροχη και εκκεντρική. 

© 2024 tlife.gr