Site icon TLIFE

Rihanna: Τα μακριά, φυσικά σγουρά μαλλιά της είναι το inspo της ημέρας

Η Rihanna εκτός από διάσημη τραγουδίστρια είναι επίσης πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και μητέρα. Υπάρχει ένα αμερικανικό αστείο μάλιστα που έχει τυπωθεί και σε t shirts το οποίο λέει “Έχει ίδιες ώρες την ημέρα με τη Rihanna” τονίζοντας την multitasking ζωή της. Μην ξεχνάς βέβαια ότι έχει ένα σύνολο βοηθών γύρω της που τακτοποιούν όλα όσα χρειάζεται αλλά και πάλι… 

Ανάμεσα σε περιοδείες, φωτογραφίσεις σε γνωστά περιοδικά, εξόδους με τον σύντροφο και τα παιδιά αλλά και ταξίδια καταφέρνει να χωρέσει και τις καμπάνιες των προϊόντων της δικής της σειράς Fenty Beauty by Rihanna. Και παράλληλα να δημιουργήσει μερικές ακόμη τάσεις με τελευταία να είναι τα φυσικά, σγουρά μαλλιά. 

Η Rihanna σε ένα από τα τελευταία της posts στο Instagram ποζάρει με ένα χρυσό μπικίνι  με παγιέτες και matchy κοσμήματα κρατώντας  Fenty Skin HydraVizor Huez, τη νέα ενυδατική κρέμα με SPF. Αυτό που πραγματικά αξίζει να προσέξεις είναι τόσο το no make up makeup και sun-kissed ταυτόχρονα look καθώς και οι πλούσιες, γυαλιστερές μπούκλες της που πέφτουν γύρω από τους ώμους της και στο μέτωπο. Τα μαλλιά της έχουν το τέλειο χρυσαφένιο ξανθό χρώμα και δείχνουν πιο υγιή από ποτέ. Είναι το απόλυτο summer hairstyle αν έχεις σγουρά μαλλιά που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

© 2024 tlife.gr