Rita Ora, Hailey Bieber και Sabrina Carpenter έχουν το ίδιο bronzer στο νεσεσέρ τους

Κάθε φορά που μία celebrity αποκαλύπτει το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ ή περιποίησης, αυτό γίνεται viral και παράλληλα sold out. Απόλυτα φυσιολογικό θα μου πεις με τη σειρά σου. Κι εμείς βέβαια φροντίζουμε να σου το αποκαλύπτουμε εγκαίρως ώστε να το αποκτήσεις όσο πιο άμεσα γίνεται. Και τώρα, μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι Rita Ora, Hailey Bieber και Sabrina Carpenter χρησιμοποιούν το ίδιο bronzer

Πρόκειται για το Tom Ford Shade and Illuminate Contour Duo. Σε video στο TikTok η Carpenter εφάρμοσε το κρεμώδες περίγραμμα στο κάτω μέρος του ζυγωματικού της, χρησιμοποιώντας κάνοντας καλό blending με το πινέλο. Πριν από μερικές εβδομάδες, η Rita Ora αποκάλυψε ότι μέσα στην τσάντα της υπάρχει μόνιμα το συγκεκριμένο προϊόν. «Δεν πρόκειται να το αντικαταστήσω ποτέ γιατί κάνει τα πάντα — μπορείς να το απλώσεις σε  ολόκληρο το πρόσωπο, να κάνεις contouring και να τονίσεις τα χείλη, τα μάτια. Είναι απλά εκπληκτικό” λέει η star.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@tomfordbeauty)

H Hailey Bieber δημοσίευσε, κι εκείνη στο TikTok το μπρονζέ προϊόν της επιλογής της και όπως πολύ σωστά μαντεύεις είναι το Contour Duo. Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσεις. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164