Sabrina Carpenter: Αυτό είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει το viral blush look της

Τα ζυγωματικά της Sabrina Carpenter είναι έντονα, λαμπερά και δείχνουν άψογα σε όλες τις εμφανίσεις της. Αγαπάει μεν το ρετρό 50’s make up με αλλά χαρίζει πάντα μια Y2K πινελιά με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό ύφος που έγινε viral στο TikTok.

Η ένταση σε ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία του προσώπου (τα ζυγωματικά) είναι το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού και η Sabrina όχι μόνο το ακολουθεί αλλά χαρίζει έξτρα λάμψη που θεωρείται πλέον iconic. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

 Η ίδια, συχνά, αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα τόσο περιποίησης όσο και μακιγιάζ και τώρα είναι η σειρά του blush που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ της. Πρόκειται Makeup by Mario Soft Pop Plumping Blush Veil στην απόχρωση Rose Crush.

“Είναι η εμμονή μου αυτή την περίοδο” λέει η star. Το συγκεκριμένο blush που ανήκει στη σειρά μακιγιάζ του make up artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, είναι κρεμώδες και εφαρμόζεται εύκολα τόσο με το πινέλο όσο και με τα δάχτυλα. Ένα προϊόν κατάλληλο για τις διακοπές μιας και μπορείς να το απλώσεις χωρίς καν να κοιτάς στον καθρέφτη. 

Κεντρική photo: @cgonzalezbeauty

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164