Site icon TLIFE

Sabrina Carpenter: Στα γενέθλια της υιοθέτησε την πιο glam version του french manicure

H Sabrina Carpenter είναι η pop πριγκίπισσα της Y2K και στις 11 Μαίου έγινε 25 χρόνων. Ο σύντροφος της barry Keoghan διοργάνωσε ένα απίθανο birthday party με καλεσμένους την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους κολλητούς τους φίλους. Φόρεσε το πιο λαμπερό κίτρινο mini φόρεμα εμπνευσμένο από την “Andie Anderson” – Kate Hudson στην ταινία  “How to Lose a Guy in 10 Days”.

Η Carpenter έμεινε πιστή στο λαμπερό make up look με την ένταση στα ζυγωματικά, το highlighter στο πιο ψηλό τους σημείο, το σκούρα περίγραμμα στα χείλη και το ροζ lip gloss. Ο hairstylist Danielle Priano επιμελήθηκε τις εμβληματικές της πλέον curtain bangs δημιουργώντας πολύ απαλούς κυματισμούς στα μήκη και διακριτικό όγκο στην κορυφή. 

Η glam λεπτομέρεια του beauty look της Sabrina είναι το french manicure που ήταν στολισμένο με μικροσκοπικά κρύσταλλα εμπνευσμένο από το κίτρινο διαμάντι που φορούσε στο λαιμό. Πρόκειται για ένα nail look που είδαμε τόσο στο Met Gala όσο και στην καμπάνια του Marc Jacobs που σημαίνει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. 

Κεντρική photo: Photo by Lionel Hahn/Getty Images

© 2024 tlife.gr