Site icon TLIFE

Saoirse Ronan: Με ένα ακόμη beauty look που αποδεικνύει ότι το minimal είναι η επιτομή της κομψότητας

Η Saoirse Ronan τις τελευταίες εβδομάδες υιοθετεί απίθανα beauty looks που όλα τους είναι μια ωδή στον μινιμαλισμό. Παραμένει πιστή στις γήινες αποχρώσεις και την ανάλαφρη βάση που αφήνει τις φακίδες της σε κοινή θέα. Τα μαλλιά της είναι μεν κομμένα σε bob αλλά τα μαζεύει σε χαριτωμένα χαμηλά και απόλυτα sleek bun που της ταιριάζουν πολύ. 

Και τώρα, έρχεται με ένα ακόμη μακιγιάζ που θα λατρέψεις ειδικά αν αγαπάς τo soft glam τόσο στις πρωινές όσο και βραδινές σου εξόδους. Η celebrity make up artist Nina Park, κράτησε την επιδερμίδα της ηθοποιού ανάλαφρη και σχεδόν διάφανη. Τόνισε το βλέμμα με μια υποψία σκιάς σε γήινη απόχρωση τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο αλλά και με δύο στρώσεις μάσκαρα. 

Τα χείλη είναι μεν nude αλλά με περίγραμμα σε καφέ απόχρωση που χαρίζει μια διακριτική ένταση. Ο hairstylist Bryce Scarlett με τη σειρά του, μάζεψε τα μαλλιά της Ronan σε ένα χαμηλό κότσο, με λάμψη στην κορυφή και χωρίς χωρίστρα. Και έτσι απλά μόλις είδαμε ένα από τα πιο γοητευτικά beauty look που αποδεικνύει ότι το minimal είναι ότι πιο κομψό και σοφιστικέ. 

© 2024 tlife.gr