Sarah Jessica Parker: Επιστρέφει στο curly look της που είναι η ωραιότερη ιδέα για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Η Sarah Jessica Parker αυτή την περίοδο πραγματοποιεί γυρίσματα στη Νέα Υόρκη για τον τρίτο κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Just Like That. Τόσο η ίδια όσο και οι φωτογράφοι που υπάρχουν backstage χαρίζουν στους fans μια μικρή δόση από τα looks που υιοθετεί η πρωταγωνίστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Στο τελευταίο της post φαίνεται να βγαίνει από το τροχόσπιτο που λειτουργεί ως dressing room, φορώντας ένα απίθανο πορτοκαλί, αέρινο  φόρεμα που συνδυάζει με το εμβληματικό της curly χτένισμα αλλά με έξτρα όγκο αυτή τη φορά. Στο πλάι της είναι πάντα ο προσωπικός της hairstylist και στενός της φίλος Serge Normand που επιμελείται κάθε της χτένισμα τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. 

Είναι γνωστό ότι η star από τον πρώτο κιόλας κύκλο του SATC καθιέρωσε τη φυσική υφή στα μαλλιά τόσο όταν ήταν μακριά όσο και όταν αποφάσισε να τα κόψει σε bob. Και ο Normant, με τη σειρά του κρατά αυτή τη λεπτομέρεια δημιουργώντας τους πιο ανάλαφρους κυματισμούς χωρίς να επεμβαίνει δραματικά στις φυσικές της μπούκλες. 

Και ναι, το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό για όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις από το beach bar μέχρι τον επόμενο γάμο που είσαι καλεσμένη. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164