Site icon TLIFE

Sarah Jessica Parker: Η εμφάνιση της στο New York City Ballet Fashion Gala 2024 είναι πριγκιπική

To New York City Ballet είναι ένα Fashion Gala που διοργανώνεται κάθε χρόνο με τις celebrities να υιοθετούν απίθανα και super glam looks. Φέτος 

Πρόκειται για μια βραδιά χορού και υψηλής ραπτικής με μπαλέτα χορογραφημένα από τρεις διακεκριμένες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης μιας παγκόσμιας πρεμιέρας από τη Νεοϋορκέζα χορογράφο Caili Quan, με κοστούμια που δημιούργησε ο Gilles Mendel του House of Gilles. 

Splash

Κι αν πρέπει να επιλέξω το πιο εντυπωσιακό beauty look της βραδιάς είναι χωρίς δεύτερη σκέψη εκείνο της Sarah Jessica Parker που έμοιαζε με πριγκίπισσα. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε μια πολύ μακριά, sleek αλογοουρά και το μακιγιάζ της απόλυτα matchy με την ασημένια δημιουργία που φορά. Επέλεξε silver από την κορυφή μέχρι τα νύχια άλλωστε και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

Η σκιά στα βλέφαρα είναι επίσης λαμπερή, ασημένια και με glitter που φέτος είναι πολύ μεγάλη τάση. Τη συνδύασε με ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. Για άλλη μια φορά η Parker αποδεικνύει ότι είναι το αξεπέραστο fashion και beauty icon των τελευταίων δεκαετιών.  

 

© 2024 tlife.gr