Selena Gomez: Δείχνει βήμα – βήμα πώς δημιουργεί τα super models ζυγωματικά

Η Selena Gomez έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ που ονομάζεται Rare Beauty και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες. Η γκάμα των αποχρώσεων στα φον ντε τεν είναι τεράστια ενώ το ανάλαφρο bronzer είναι ήδη το αγαπημένο της star αλλά και των fans του brand. Η Gomez, συχνά, μοιράζεται με τις followers τον τρόπο εφαρμογής των προϊόντων αλλά και μικρά tips για να δημιουργήσουν τις μεγαλύτερες τάσεις κάθε σεζόν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Και τώρα, στο τέλος της άνοιξης, δείχνει πώς μπορείς να πετύχεις τα super model ζυγωματικά. Χρησιμοποιεί το Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer το οποί απλώνει απευθείας από τη συσκευασία, κατά μήκος των ζυγωματικών. Συνεχίζει με δύο οριζόντιες γραμμές δίπλα από την άκρη του τόξου των φρυδιών και ολοκληρώνει με το μέτωπο. Ταμπονάρει με το beauty blender ιδού τα πιο τονισμένα και έντονα ζυγωματικά πριν ακόμη εφαρμόσει το αγαπημένο της blush.  

Πρόκειται για το μυστικό των experts, ιδανικό για γυναίκες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και θέλουν να τονίσουν τα ζυγωματικά τους εύκολα και γρήγορα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164