Site icon TLIFE

Selena Gomez: Διαψεύδει τις φήμες για επεμβάσεις στο πρόσωπο με μια selfie

H Selena Gomez βρίσκεται σταθερά στην κορυφή τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα φυσιολογικό κάθε της εμφάνιση να περνά από το μικροσκόπιο. Πριν από μερικές ημέρες ένας TikToker σύγκρινε το πρόσωπο της Gomez τότε (ως έφηβη) και τώρα υποστηρίζοντας ότι έχει χρησιμοποιήσει ενέσιμες θεραπείες προκειμένου να δείχνει το ίδιο νέα χωρίς να σεβαστεί το γνωστό αγώνα που δίνει με τα προβλήματα υγείας της. 

Η star με τη σειρά της, φανερά ενοχλημένη δήλωσε: «Ειλικρινά το μισώ αυτό. Έχω κάνει μπότοξ. Αυτό είναι. Αφήστε με ήσυχη. Στα σχόλια κάτω από τη δήλωση της υποστηρίζουν ότι είναι λογικό μιας και θεωρείται μια μορφή θεραπεία για την έξαρση του λύκου, του αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο πάσχει η Gomez. Το μπότοξ, παρεμπιπτόντως, δεν είναι καν νέα πληροφορία. Αστειεύτηκε ότι έκανε στα βραβεία SAG 2022 και τον Δεκέμβριο του 2023 απάντησε όπως του άξιζε σε έναν εκείνον που της είπε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα. 

Τέλος, φρόντισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της selfies χωρίς ίχνος μακιγιάζ όπου δείχνει απόλυτα φυσική και φυσιολογική. 

© 2024 tlife.gr