Selena Gomez: Φορά το ρετρό αξεσουάρ μαλλιών που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις το απλό και ανεπιτήδευτο χτένισμα των διακοπών σου. Αφήνεις πίσω σου τις συσκευές θερμότητας άλλωστε μιας και οι στημένες μπούκλες ή τα απόλυτα sleek μαλλιά δεν ταιριάζουν με τη διάθεση και την ανεμελιά.

Αν όμως αγαπάς να αφήνεις ελεύθερα μεν τα μαλλιά ακόμη και όταν τα μελτέμια στο νησί τα ανακατεύουν τότε αρκεί να δεις το ρετρό αξεσουάρ που φορά η Selena Gomez.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Πρόκειται για την κλασική λευκή κορδέλα που αγαπούν πολύ τα it girls και τα super models και μας θυμίζει την Brigitte Bardot στα 60’s. H Gomez, γιόρτασε την 4η Ιουλίου φορώντας ένα λευκό, strapless φόρεμα και μία matchy κορδέλα στα σπαστά της μαλλιά. Τα νύχια της είναι nude, που είναι η νέα καλοκαιρινή τάση και το μακιγιάζ της δροσερό και minimal με ροζ blush και μια στρώση μάσκαρα. Σε αυτό το σημείο λοιπόν θέλω να σου υπενθυμίσω ότι αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου μαζί με το αγαπημένο σου μεταξωτό μαντήλι και το claw clip. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164