Site icon TLIFE

Selena Gomez: Στο τελευταίο της μακιγιάζ θέλω να προσέξεις το ιδανικό τρικ για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο

Τις τελευταίες ημέρες η Selena Gomez πραγματοποιεί αρκετές red carpet εμφανίσεις υιοθετώντας beauty looks που εμπνέουν. Το weekend που μας πέρασε ήταν εξίσου glam για τη star αλλά και τους experts που ευθύνονται τόσο για το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά και βρίσκονται πάντα στο πλάι της. 

O Hung Vanngo, προσωπικός make up artist της Gomez και ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους, γνωρίζει κάθε σπιθαμή του προσώπου της. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε της μακιγιάζ γίνεται viral. Παράλληλα τονίζει τα χαρακτηριστικά της έτσι ώστε να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Είναι εκείνος που προσφέρει τις κατάλληλες πινελιές ώστε να κάνει τα μάτια της να δείχνουν πιο μεγάλα και τα ζυγωματικά πιο έντονα. Και τώρα, έρχεται με ένα τρικ που θα λατρέψεις αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο. 

Πρόκειται για το “δυνατό” feline eyeliner που δίνει την αίσθηση ενός πιο μακρόστενου και λεπτού προσώπου. Το σωστό περίγραμμα στα μάτια χαρίζει την ψευδαίσθηση πλάτους στο σημείο των ματιών και κατά συνέπεια μήκους στο υπόλοιπο πρόσωπο. Τόσο απλά και εύκολα. 

© 2024 tlife.gr