Victoria Beckham: Το νέο της άρωμα είναι εμπνευσμένο από ρομαντικό δείπνο με τον David πριν από χρόνια

Η Victoria Beckham, λίγο πριν το show της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι παρουσίασε το νέο της άρωμα, τέταρτο στη σειρά. Η ίδια αποκάλυψε την έμπνευση της εσάνς που είναι, πιο άλλος; Ο σύζυγος της David. «Ο David κι εγώ βρεθήκαμε στην Ιάβα για διακοπές και εκείνος σχεδίασε το πιο ρομαντικό δείπνο.

Ήμασταν στη μέση ενός ορυζώνα μόνο οι δυο μας. Στις 21:50, τη στιγμή που ο ήλιος έδυε, όλοι οι ορυζώνες φωτίστηκαν με μικροσκοπικά κεριά. Το είχε κανονίσει εκείνος. Ήταν μια τόσο όμορφη έκπληξη” εκμυστηρεύεται η Beckham στην Αμερικανική Vogue. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Είναι αυτή η ρομαντική στιγμή που ενέπνευσε το άρωμα που εύστοχα ονομάζεται 21:50 Reverie. Το λανσάρισμα έγινε στο Chateau de Bagatelle, ένα νεοκλασικό σπίτι που χτίστηκε το 1720. Oι επισκέπτες κάθισαν σε χαλιά με χρώμα που θύμιζε γρασίδι, ενώ η πασαρέλα θύμιζε εκείνη τη στιγμή στην Ινδονησία. Όπως είναι φυσικό, το 21:50 έχει μια νότα βάσης βανίλιας μου μοσχοβολούσε στο χώρο .

«Υπάρχουν πολλά αρώματα βανίλιας εκεί έξω, αλλά ήθελα το δικό μου να έχει έντονη αίσθηση της φύσης» λέει η Beckham. «Αυτή η νότα είναι συνήθως πολύ γλυκιά και θηλυκή. Στο δικό μου δεν ισχύει μιας και το γρασίδι είναι επίσης έντονο με αποτέλεσμα η εσάνς να έχει μια αρρενωπή πινελιά. Αυτό άλλωστε είναι και το DNA της επωνυμίας μου. Αυτή η ισορροπία μεταξύ αρσενικού και γυναικείου, είτε πρόκειται για ένα άρωμα είτε για ένα σακάκι». Ο κέδρος και το δαμάσκηνο ολοκληρώνουν το άρωμα, δίνοντάς του «τη αίσθηση τη στιγμή που ο ήλιος βγαίνει αμέσως μετά από μια τροπική καταιγίδα».

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164