Site icon TLIFE

Victoria’s Secret 2024: Τα beauty looks των super models ήταν εξίσου εντυπωσιακά με τις δημιουργίες

Η Victoria’s Secret μετά από 5 χρόνια επέστρεψε στις πασαρέλες. Όχι έτσι απλά όμως μιας και συγκέντρωσε τα διασημότερα super models των τελευταίων χρόνων με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Εκτός από τις αδερφές Hadid, στο show εμφανίστηκαν η Kate Moss και η Carla Bruni, μετά από δεκαετίες. Η Cher πραγματοποίησε μια συγκλονιστική performance και το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη θα το θυμούνται για χρόνια. 

Οι προετοιμασίες στα παρασκήνια ξεκίνησαν από νωρίς με τους beauty experts να δημιουργούν απίθανα looks για τα “αγγελάκια” της Victoria’s Sccret, που θα δεις στη συνέχεια. 

Η Barbara Pavlin backstage με τέλειο smoky eye σε γήινες αποχρώσεις και ροζ χρώμα στα χείλη με σκούρο περίγραμμα. 

Η Gigi Hadid ήταν μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της βραδιάς με τα μαλλιά της sleek και με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και ρομαντικό ροζ μακιγιάζ. 

Η Taylor Hill με αφέλειες στο bixie και υπέροχο eyeliner look. Ζυγωματικά και χείλη είναι άψογα τονισμένα με ροζ αποχρώσεις. 

Η Kate Moss παραμένει το super model της καρδιάς μας και ταυτόχρονα πιστή στο iconic beauty look. Τα μαλλιά της είναι ανεπιτήδευτα με απαλούς κυματισμούς, το βλέμμα σοφιστικέ χάρη στο αγαπημένο της smoky και τα χείλη απόλυτα nude. 

Η Bella Hadid με λαμπερό φινίρισμα στα χείλη και μαύρο eyeliner look που της ταιριάζει πολύ. 

Photos: Reuters

© 2024 tlife.gr