Victoria’s Secret: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage

Μετά από 5 χρόνια απουσίας, σήμερα η Victoria’s Secret επιστρέφει στις πασαρέλες. Και όχι μόνο. Τα φτερά θα φορέσει η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που συμμετέχει στο διάσημο lingerie brand.

H Ανθή κάνει μία τεράστια καριέρα τα τελευταία 2 χρόνια στο εξωτερικό και έχει καταφέρει να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες συμμετέχοντας σε shows οίκων όπως οι Chanel, Giorgio Armani και Ferrari. Η Ανθή Φακιδάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ ξεκίνησε στο πλατό του Alpha, όπου εργάζεται ο πατέρας της ως camera-man.

Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της πρότειναν να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Και κάπως έτσι μέσα σε ελάχιστο διάστημα έκανε τα πρώτα αλλά σταθερά βήματα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να συμμετέχει σε fashion shows στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη! 

Και τώρα ήρθε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της. Η Ανθή βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και το TLife έχει αποκλειστικές backstage φωτογραφίες όπου τη δείχνουν να προετοιμάζεται για την μεγάλη βραδιά.

Δίπλα της στις φωτογραφίες βρίσκονται η Adriana Lima και η Candice Swanepoel δύο ακόμη super models που προετοιμάζονται για το show. 

Κεντρική photo: Splash 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164