Site icon TLIFE

Από την Grace Kelly μέχρι την Diana αυτά είναι τα royal νυφικά beauty looks που έμειναν στην ιστορία

Το Σάββατο, στην στην Μητρόπολη Αθηνών θα γίνει ο γάμος της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κούμαρ σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου θα παραβρεθούν μέλη από βασιλικές οικογένειες της Ευρώπη. Το νυφικό έχει σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη ενώ όσον αφορά στο bridal look που θα υιοθετήσει, θα χρειαστεί να περιμένουμε.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι experts που θα επιμεληθούν μαλλιά και μακιγιάζ αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο που σημαίνει ότι θα είναι chic, χωρίς υπερβολές όπως και οι περισσότερες νύφες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. 

Και με αφορμή τον συγκεκριμένο γάμο σκέφτηκα να θυμηθούμε τα ωραιότερα beauty looks ever.  

Photo by Karwai Tang/WireImage

Meghan Markle: Ο celebrity make up artist Daniel Martin δημιούργησε το πιο αναπάντεχο νυφικό look στην Meghan που είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην ιστορία ως το πιο ανεπιτήδευτο ever. Άφησε τις φακίδες της σε κοινή θέα που σημαίνει ότι χρησιμοποίησε μια πολύ ελαφριά φόρμουλα φον ντε τεν. Τόνισε τα χείλη με μια απαλή ροζ απόχρωση και lip balm ώστε να παραμείνουν ενυδατωμένα για ώρες και έδωσε έμφαση στο βλέμμα σχηματίζοντας ένα minimal smoky eye με το αγαπημένο περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Τα μαλλιά της ήταν 

Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Kate Middleton: Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς γάμους στη Μεγάλη Βρετανία μετά από εκείνον της Diana με τον Κάρολο. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Kate είναι η επόμενη Βασίλισσα. Φημολογείται ότι δημιούργησε μόνη της το μακιγιάζ αφού προηγουμένως είχε πάρει μαθήματα από την make up artist Arabella Preston. Η Middleton τόνισε τα μάτια της με ένα soft smoky που συνδύασε με ροζ blush και κραγιόν. 

Photo by Maher Attar/Sygma via Getty Images

Ράνια της Ιορδανίας: Παντρεύτηκε τον Βασιλιά Abdullah II στις 10 Ιουνίου 1993. Ακολουθώντας τις τάσεις του δεκαετίας φόρεσε μια σκούρα απόχρωση στα χείλη με καφέ υποτόνο που ήταν τεράστια τάση. Οι γήινες αποχρώσεις στα μάτια είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένες από τα iconic super models των 90’s όπως και ο ψηλός κότσος με όγκο στην κορυφή.  

Photo by Mondadori via Getty Images

Grace Kelly: Παντρεύτηκε τον Πρίγιππα Ρενιέ στις 19 Απριλίου 1956, στο Μονακό. Τόσο το νυφικό όσο και το bridal beauty look θεωρούνται θρυλικά και ο γάμος τους ο σημαντικότερος του 20ου αιώνα. Η Πριγκίπισσα, ως πρώην star του Hollywood ήταν φυσικό να υιοθετήσει ένα μακιγιάζ που θυμίζει εκείνα που υιοθετούσε στην μεγάλη οθόνη. Winged liner και έντονο κοραλλί στα χείλη με λαμπερό φινίρισμα που τόνιζαν τα εκπληκτικά φυσικά χαρακτηριστικά της. 

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Μαρί Σαντάλ: Παντρεύτηκε τον Παύλο την 1η Ιουλίου 1995 φορώντας νυφικό του Valentino που συνδύασε με μακιγιάζ σε ροδακινί απόχρωση, μονοχρωματικό που έγινε τάση αρκετές δεκαετίες μετά. 

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Queen Letizia: Τον Μάιο του 2004 ένωσε τη ζωή της με τον Πρίγκιππα της της Asturias τότε και Βασιλιά της Ισπανίας τώρα Felipe σε έναν γάμο που άφησε ιστορία. Η Letizia έγινε γνωστή για την minimal και πιο γήινη προσέγγιση όσον αφορά στα outfits αλλά και τα beauty looks που υιοθετεί τόσο στις επίσημες όσο και πιο casual εμφανίσεις της. Στο γάμο της όμως έκανε την ανατροπή χάρη σε μια λεπτομέρεια: Το περίγραμμα με τιρκουάζ μολύβι στο κάτω βλέφαρο! Το συνδύασε με nude lip gloss και smoky eye κάνοντας τη διαφορά. 

Lady Diana: Η διασημότερη και πιο αγαπητή όλων των εποχών. Εκατομμύρια γυναίκες, μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο υιοθέτησαν το bridal look της. Η ίδια, δεκαετίες μετά κι ενώ είχε πλέον χωρίσει αποκάλυψε ότι θα ήθελε τα μαλλιά της να είναι πιο minimal και όχι τόσο επιτηδευμένα. H Diana ήταν μόλις 20 ετών και ακολούθησε τις τάσεις της εποχής απλώνοντας μια ροδακινί σκιά στα μάτια της και διακριτικούς, σχεδόν διάφανους τόνους σε χείλη και ζυγωματικά. 

Charlotte Casiraghi: Τόσο το νυφικό της που σχεδίασε ο Giambattista Valli όσο και το beauty look ήταν εμπνευσμένα από τη γάμο της μητέρας της Πριγκίπισσας Καρολίνα. Με smoky eye σε καφέ τόνους και neutral κραγιόν ήταν ίσως η πιο σοφιστικέ και classy νύφη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Για την ιστορία, η Charlotte παντρεύτηκε τον Dimitri Rassam την 1η Ιουνίου 2019. 

 

© 2024 tlife.gr