Site icon TLIFE

Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty post που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα

Ο καιρός που περίμενες την κυκλοφορία του αγαπημένου σου περιοδικού για να δεις τις διάσημες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, με το instagram μπορείς να έχεις καθημερινή επαφή μαζί τους, ενώ εκείνες φροντίζουν να μας τροφοδοτούν με πλούσιο beauty- μεταξύ άλλων- υλικό που αποτελεί πηγή έμπνευσης και για τις δικές μας εμφανίσεις. 

Αυτό το υλικό συγκεντρώνουμε κάθε τέλος της εβδομάδας για να το δεις, να εμπνευστείς, να αντιγράψεις ή απλώς να περάσεις λίγο από το χρόνο σου το Σαββατοκύριακο! Ιδού, λοιπόν, τα αγαπημένα μας beauty post από την εβδομάδα που πέρασε!

Hailey Bieber

Σε ένα βίντεο ελάχιστων δευτερολέπτων η Hailey Bieber μας μύησε στο πιο sexy καλοκαιρινό μακιγιάζ με bronze τόνους, τους μοναδικούς, δηλαδή, τόνους που οφείλει να έχει ένα καλοκαιρινό makeup! Η ίδια δεν χρησιμοποιεί μολύβια ή γραμμές, παρά μόνο σωστά σβησμένες σκιές σε champagne και bronze αποχρώσεις περιμετρικά του ματιού με τις πιο σκούρες να μπαίνουν στην εξωτερική γωνία. 

Iris Law

@lirisaw

Η κόρη του Jude Law ξύρισε τα μαλλιά της και μας σύστησε στο ολοκαίνουργιο κούρεμά της μέσα από το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Στην συνέντευξή της στο ίδιο περιοδικό είπε ότι έχει πάρει πολλή αγάπη από την οικογένειά της και άλλη τόση αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να μην την επηρεάζει ή να την νοιάζει τι θα πουν οι υπόλοιποι. Και μόνο και μόνο γι’αυτό την επικροτούμε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

@ilianapapagoegiou 

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου περίπου στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν έκοψε τα μαλλιά της και τα έφερε μέχρι το ύψος του στήθους περίπου. Ωστόσο, βλέποντάς την στα MAD Awards με τόσο μακριά extensions θυμηθήκαμε πόσο πολύ μας άρεσε με τα μακριά της μαλλιά! Γιατί μπορεί το μήκος λίγο κάτω από τους ώμους να είναι chic αλλά το butt length είναι και θα παραμείνει το πιο sexy μήκος!

Bella Hadid

@bellahadid 

Butt length hair και για την Bella Hadid η οποία λίγο πριν προσγειωθεί στο Παρίσι με το ιδιωτικό της αεροπλάνο (!) αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού της makeup artist, Sam Visser. Και αν είναι κάτι να κρατήσουμε από αυτήν εδώ την εικόνα (γιατί προφανώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε το ιδιωτικό αεροπλάνο!) είναι η φαρδιά 90’s κορδέλα στα μαλλιά! Η Bella Hadid φαίνεται πως έχει αρχίσει να τις αγαπά και πάλι πολύ, αν υποθέσουμε, δηλαδή, ότι υπήρξε περίοδος που τις είχε ξεπεράσει!

Demi Moore

@demimoore

H Demi Moore και η κόρη της κάνουν διακοπές στην Σαντορίνη και δεν έχουμε ωραιότερη εικόνα από τα μακριά, υγιή μαλλιά που τα φυσάει ο αέρας των ελληνικών νησιών!

Kim Kardashian

@kimkardashian

Αν όχι η Kim τότε ποια; Η διασημότερη από τις αδερφές Kardashian σέταρε με τον πιο πετυχημένο τρόπο το tortoise print σε φόρεμα, clutch και μανικιούρ και εκτός από το ίδιο το σχέδιο πέτυχε στα νύχια της και την ίδια glossy υφή. 

Chiara Ferragni 

@chiaraferragni 

Η Chiara Ferragni αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Κάννες. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία! Σημασία έχει ότι από όπου κι αν βρίσκεται φροντίζει να μας τροφοδοτεί με πλούσια έμπνευση για το χτένισμα και τα μαλλιά μας. Πάρε δύο χρωματικά hair clips, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και είσαι πανέτοιμη! 

Lady Gaga 

H Lady Gaga απόλαυσε τον ήλιο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η τέλεια επιδερμίδα της κέρδισε το ενδιαφέρον μας όπως και τα πυκνά, μαύρα, καλοσχηματισμένα φρύδια της. Θα θέλαμε περισσότερο no makeup υλικό από εκείνη!

Μαίρη Συνατσάκη 

@mairiboo

Λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο, η Μαίρη Συνατσάκη ανανέωσε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ήλιος, η θάλασσα και το καθημερινό λούσιμο είχαν ως αποτέλεσμα αυτό το ξανθό να ανοίξει ακόμη περισσότερο! Το αποτέλεσμα στα μαλλιά της μας αρέσει πολύ αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και την επιλογή της σε μανικιούρ: τέλειο μήκος, τέλεια απόχρωση για να πας διακοπές! 

Ντορέττα Παπαδημητρίου 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας έδειξε το απόλυτο beauty goal των διακοπών: τέλειοι κυματισμοί στα μαλλιά, highlighter κατά μήκος της μύτης και κοψίματα με bronzer στα σωστά σημεία που δημιουργούν ένα υπέροχο 3D effect στην επιδερμίδα!

 

© 2024 tlife.gr