Δεν έχουμε δει σχεδόν ποτέ την Mariah Carey με κόκκινο κραγιόν και να γιατί!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ αυτό θα ήταν το κόκκινο κραγιόν. Σωστά; Αλλά να που το μεγαλύτερο icon των Χριστουγέννων, η Mariah Carey δεν έχει εμφανιστεί σχεδόν ποτέ με κόκκινο κραγιόν. 

Το παραπάνω είναι κάτι που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει μέχρι τη στιγμή που ο προσωπικός της makeup artist, Kristofer Buckle, μίλησε γι’αυτό στο αμερικάνικο Popsugar και ιδού τι αποκάλυψε: “Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που γιορτάζουμε τις παραδόσεις και το μακιγιάζ που μου αρέσει πολύ είναι τα glowy και αναψοκοκκινισμένα μάγουλα με μια ζεστή καραμελένια σκιά και κοραλί χείλη, ένα makeup-ωδή στα pinup girls του 1940 που πάντα είναι πετυχημένο!”. 

@kristoferbuckle

Όσο για την τραγουδίστρια του πιο αγαπημένου μας τραγουδιού των Χριστουγέννων, ιδού τι είπε: “Μπορεί να έχετε προσέξει, μπορεί και όχι πως η Mariah Carey σπάνια φοράει κόκκινο κραγιόν και αντ’αυτού προτιμάει το κοραλί. Αυτό γιατί φοράει πολύ κόκκινο τα Χριστούγεννα αλλά δεν αγαπά τα κόκκινα χείλη, οπότε το κοραλί δίνει αυτό το χρώμα που θέλουμε χωρίς, όμως, να είναι κόκκινο!”. 

Με κόκκινο κραγιόν ή χωρίς, εμείς λατρεύουμε την Mariah Carey!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164