Site icon TLIFE

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks στο red carpet της έναρξης

To 77o Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε χθες το βράδυ με την Meryl Streep να είναι το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης. Ηθοποιοί, super models και celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί υιοθετώντας εντυπωσιακά και απόλυτα glam beauty looks με ρετρό διάθεση. 

Η Juliette Binoche με το υπέροχο wet look που είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. 

Rose Bertram: Με Οσκαρική εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και το μακιγιάζ της είναι glam με κόκκινο χρώμα στα χείλη, ίδιο ακριβώς με το αποκαλυπτικό της φόρεμα. 

Helena Christensen: Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα άψογο half-up και το στόλισε με έναν λευκό φιόγκο matchy με την υπέροχη δημιουργία που φορά. 

Eva Green: Ο celebrity hairstylist Adir Abergel δημιούργησε ένα 90’s look με ανασηκωμένη φράντζα στο πλάι και απαλό όγκο. 

Heidi Klum: Με τους αγαπημένους της κυματισμούς στα μαλλιά και soft glam make up look. 

Photo by Victor Boyko/Getty Images

Taylor Hill: Η ωραιότερη παρουσία της πρώτης ημέρας με ρετρό χτένισμα στο pixie της, τονισμένο βλέμμα με μαύρο eyeliner και nude χείλη. 

Lea Seydoux: Υιοθέτησε το απόλυτο chic French girl look. Ανεπιτήδευτο μακιγιάζ, χωρίστρα στο πλάι και οι τέλειοι κυματισμοί στα μεσαίου μήκους μαλλιά της. 

Photos: Reuters 

 

© 2024 tlife.gr