Site icon TLIFE

Φεστιβάλ Βενετίας: Τα beauty looks ήταν εντυπωσιακά και την δεύτερη βραδιά

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας συνεχίζεται και οι stars στο κόκκινο χαλί έχουν σκοπό να μας αφήσουν άφωνες με τις εμφανίσεις τους. Το glam chic είναι το βασικό ζητούμενο και τα έχουν καταφέρει υπέροχα. Η δεύτερη βραδιά είναι αφιερωμένη στην πρεμιέρα της ταινίας στο film “Maria” με την Angelina Jolie να είναι πιο γοητευτική από ποτέ. 

Reuters

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι και επίσημα η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και η star το συνδυάζει με την ίδια ακριβώς απόχρωση στα νύχια και smoky eye σε γκρι απόχρωση. 

Reuters

Η Kate Blanhett είναι αναμφισβήτητα η πιο κομψή star των τελευταίων δεκαετιών. Παραμένει πιστή στο quiet luxury look. Οι curtain bangs αναδεικνύουν το bob ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ στη χθεσινή της εμφάνιση πρωταγωνιστούν οι εντυπωσιακές της βλεφαρίδες. 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Eva Herzikova: Με ροκ διάθεση, φυσικά σπαστά μαλλιά και λαμπερό ροζ χρώμα στα χείλη.

Reuters

Sveva Alviti: Με old Hollywood beauty look όπως αρμόζει σε μια hostess όπως η Alviti στο Φεστιβάλ. Κόκκινο κραγιόν, chic updo και άψογα φρύδια. 

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Souheila Yacoub: Η πιο γοητευτική παρουσία στο κόκκινο χαλί. Η boho πλεξούδας της είναι το inspo της ημέρας ενώ το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους κατάλληλο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

© 2024 tlife.gr