Site icon TLIFE

Η Angelina Jolie πιο ξανθιά από ποτέ στο Φεστιβάλ της Βενετίας – Εγκρίνεις;

Angelina Jolie arrives at the Excelsior hotel during the 81st Venice Film Festival, Venice, Italy, August 29, 2024. REUTERS/Louisa Gouliamaki

Αν δεν κάνω λάθος – που δεν νομίζω πως κάνω – έχουμε πολλά, πολλά χρόνια να δούμε τόσο ξανθιά την Angelina Jolie. Κι όμως, η Χολιγουντιανή σταρ αποφάσισε να «προδώσει» το χαρακτηριστικό, σοκολατένιο χρώμα των μαλλιών της – για λίγο, για πολύ, δεν το γνωρίζουμε. Και αυτό, όχι τώρα… Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει υιοθετήσει μια πιο ουδέτερη απόχρωση. Ίσως επειδή προετοιμαζόταν.

Παρόλα αυτά κανείς δεν φανταζόταν πως σκόπευε να κινηθεί προς το ξανθό, ή όπως το αποκαλούν οι haircolorists, το «sunlit honey blonde». Κι όμως, η Angelina Jolie το τόλμησε, όπως επιβεβαιώνουμε από την πρόσφατη εμφάνισή της στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την εβδομάδα στην Ιταλική μητρόπολη.

Η ξανθιά απόχρωση που επέλεξε η Jolie είναι ιδανική για το φθινόπωρο. Είναι μελένια, ηλιόλουστη. Αποπνέει μια ζεστασιά, μια θαλπωρή. Την ίδια στιγμή, οι λεπτεπίλεπτες ανταύγειες που έχει επιλέξει δίνουν ακόμα περισσότερο φως στο τελικό αποτέλεσμα. Τέλεια επιλογή για το τέλος του καλοκαιριού και το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Εύγε Angelina!

© 2024 tlife.gr