Η Ashley Graham στο μπάνιο της μας δείχνει πώς ξυρίζεται

Από την καραντίνα και μετά αρχίσαμε όλοι να είμαστε πιο real σε σχέση με τους εαυτούς μας και την εμφάνισή μας και το instagram αλλά και οι celebrities βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί δεν είμαστε μόνο εμείς που μπορεί να έχουμε ένα- δύο (πέντε- έξι) σπυράκια ή δεν είμαστε μόνο εμείς που κάποιες φορές βαριόμαστε να ξυρίσουμε τα πόδια μας, αλλά είναι και οι διάσημες που το κάνουν. Και είναι τελικά πολύ ανακουφιστικό να ξέρεις ότι εσύ και η Ashley Graham, έχετε κάτι κοινό!

Το όνομα δεν αναφέρεται τυχαία αφού το top model μέσα στην καραντίνα αποκάλυψε πως σε σχέση με την αποτρίχωσή της δεν ήταν συνεπής και σήμερα αυτό έχει συνέχεια. H Ashley Graham συνεργάστηκε με το brand που ειδικεύεται στην αποτρίχωση, το Flamingo, και δημιούργησε το δικό της ξυραφάκι. 

“Θυμάστε που δε ξύριζα τις μασχάλες μου κατά την διάρκεια της καραντίνας και κάποιοι από εσάς ανησυχήσατε για το τι μπορεί να μου συμβαίνει ή και νευριάσατε, ακόμη; Λοιπόν, μαντέψτε! Έκανα το δικό μου ξυραφάκι!”, είπε στους followers της στο instagram ενώ συμπλήρωσε στο site του brand: “Η φιλοσοφία μου ανέκαθεν ήταν: ξύρισε ότι θες, κάνε κερί όπου θες, άφησε ότι θες- κάνε ότι βολεύει εσένα!”.

Πράγματι, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο σώμα του/της και στο πρόσωπό του/της και το 2021 το να επικρίνεις τι στάση θα επιλέξει ο ένας ή ο άλλος για τον ίδιο/την ίδια είναι τουλάχιστον ξεπερασμένο. 

Και τώρα δες παρακάτω την Ashley Grham πιο real από ποτέ να ξυρίζεται στο μπάνιο της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164