Η Charlize Theron άφησε τα παιδιά της να της κάνουν μακιγιάζ!

Όλα αυτά τα χρόνια η Charlize Theron μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές στα μαλλιά: από καρέ σε pixie cut, από pixie cut σε buzz cut και πάει λέγοντας. Ωστόσο, όλες αυτές οι αλλαγές στα μαλλιά είναι αντιστρόφως ανάλογες με εκείνες που κάνει στο μακιγιάζ της: εκεί διατηρεί μια minimal glam προσέγγιση χωρίς ιδιαίτερους πειραματισμούς. 

Αλλά να που τελευταία η χολιγουντιανή star περνάει πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι της και στο πλαίσιο αυτού του ελεύθερου χρόνου αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και, γιατί όχι, να δοκιμάσει μερικά ολοκαίνουργια και πιο extreme για τα δεδομένα της, look. 

Για όλα αυτά είχε τους καλύτερους βοηθούς, τα δύο της παιδιά, Jackson και August.

“Προς όλους τους makeup artists εκεί έξω, προσοχή! Υπάρχει ανταγωνισμός!”, έγραψε η Charlize Theron η οποία ανέβασε δύο φωτογραφίες που την δείχνουν με πετσέτα στα μαλλιά μέσα από το μπάνιο της ενώ το πρόσωπό της ήταν γεμάτο χρώματα! Φυσικά, τα comments από κάτω ήταν πολλά και προέρχονταν και από μερικούς από τους top beauty experts όπως τον Adir Abergel, έναν από τους κορυφαίους hair stylists που φροντίζει και τα μαλλιά της. 

Να σημειωθεί ότι η Charlize Theron είναι η δεύτερη διάσημη που αφήνεται στα χέρια των παιδιών της για το μακιγιάζ της, αφού κάτι αντίστοιχο είδαμε και από την Chiara Ferragni και τον μικρό Leo. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164