Η Chiara Ferragni μόλις μας έπεισε να φορέσουμε μπλε σκιά! Εσένα;

Υπάρχουν κάποια πράγματα που ηχούν στα αυτιά μας περίεργα και που όταν τα σκεφτόμαστε, η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι κάτι… εχμ, όχι καλό! Ένα από αυτά είναι και η μπλε σκιά η οποία μας κάνει συνειρμούς με υπερβολικά μακιγιάζ με τα οποία δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση. Ή, δεν θέλαμε!

Η Chiara Ferragni είναι μια από τις μεγαλύτερες influencers και μόλις δικαιολόγησε τον τίτλο της (ίσως για 54655η φορά) αφού μόλις μας έπεισε να φορέσουμε μπλε σκιά στα μάτια! 

Η Chiara ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο instagram της με διάφορα και διαφορετικά μακιγιάζ που είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς το μπλε χρώμα στα μάτια. Αφορμή για αυτά τα looks ήταν η συνεργασία την με την Lancome με την οποία δημιούργησαν μια δεύτερη limited edition συλλογή μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το μπλε και μια τέλεια παλέτα που όλες θέλουμε να έχουμε στη συλλογή μας. 

Παραπάνω και παρακάτω, δύο διαφορετικές εκδοχές μακιγιάζ. Στην πρώτη βλέπουμε μαύρο μολύβι στη ρίζα του άνω βλεφάρου και μια παχιά γραμμή από μπλε σκιά σύρριζα στο κάτω. Στην δεύτερη  βλέπουμε την Chiara με μπλε σκιά περιμετρικά του ματιού. 

Σύντομα θα σου έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την συλλεκτική συλλογή Chiara Ferragni X Lancome αλλά εν τω μεταξύ θα θέλαμε να ξέρουμε αν η Chiara κατάφερε να σε πείσει για αυτό το χρώμα στα μάτια όσο έπεισε εμάς!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164