Bye, bye Rachel cut!

Η Chrissy Teigen άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της!

Την περασμένη εβδομάδα η Chrissy Teigen μας γύρισε πίσω στα 90’s και σε μια από τις πιο αγαπημένες μας σειρές της εποχής, Τα Φιλαράκια, με το Rachel cut της!

Σήμερα, η Chrissy Teigen επιστρέφει στον… εαυτό της και σε αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι η ίδια: ένα super sexy icon με μακριά μαλλιά. Κάπως έτσι, λοιπόν, η ίδια άφησε πίσω της τα layers και έβαλε πολύ μακριά extensions που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη μέση της. Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, επισκέφτηκε την Priscilla Valles η οποία είναι “υπεύθυνη” για όλα αυτά τα μακριά μαλλιά που βλέπεις στις διάσημες, μεταξύ άλλων, την Khloe Kardashian και την Hailey Bieber!

Τα μαλλιά της, λοιπόν, είναι πλέον αυτά: πολύ μακριά και με το τέλειο ξανθό με αυτά τα υπέροχα ξανοίγματα. Από ότι φαίνεται, τα extensions είναι το νέο hot αφού το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλές διάσημες να τα υιοθετούν όπως Katy Perry, Jennifer Lopez ή ακόμη και η Kaia Gerber. 

Πώς σου φαίνεται η ιδέα; Από ότι φαίνεται, η Chrissy Teigen τη βρίσκει εξαιρετική αφού δεν χορταίνει να ανεβάζει φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει τα μακριά, υπέροχα μαλλιά της!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164