Η Gwyneth Paltrow και η Scarlett Johansson ορκίζονται σε αυτό το προϊόν!

Οι διάσημες πρώτης γραμμής έχουν πρόσβαση στους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους experts που σημαίνει ότι ξέρουν από πρώτο χέρι ποια προϊόντα λειτουργούν. Και όταν αυτές οι διάσημες πρώτης γραμμής μιλάνε με διθυραμβικά σχόλια γι’αυτό το προϊόν, τότε κι εσύ ξέρεις με τη σειρά σου πως μιλάμε για ένα προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις! 

Κι ένα ακόμη hint για το συγκεκριμένο προϊόν: εκτός από την Gwyneth Paltrow και την Scarlett Johansson το χρησιμοποιούν πολλές ακόμη star όπως η Lady Gaga, η Alexa Chung αλλά και αρκετές Γαλλίδες όπως η θρυλική Jane Birkin από όπου είναι η χώρα προέλευσης του συγκεκριμένου προϊόντος. 

Πρόκειται για το Lait-Crème Concentré της Embryolisse, ένα πολυχρηστικό προϊόν αφού μπορείς να το αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους το οποίο κοστίζει μόλις €24.40. 

Πώς, όμως, το χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες star; 

Η Lady Gaga έχει δηλώσει στο αμερικάνικο allure πως χρησιμοποιεί το Embryolisse με τον πιο old school τρόπο: “Τοποθετώ μια γενναιόδωρη ποσότητα από το Embryolisse σε όλο μου το πρόσωπο και το αφαιρώ με χαρτί”. 

H Gwyneth Paltrow έχει δηλώσει ότι αγαπά τα γαλλικά brands που χρησιμοποιούν μερικές από τις πιο iconic Γαλλίδες, ενώ πρώτο στη λίστα της είναι το πολυχρηστικό Embryolisse. 

Τέλος, το αγαπημένο μας style icon έχει δηλώσει ότι είναι πολύ minimal σε ότι έχει να κάνει με το skincare της: “Ενυδατώνω την επιδερμίδα μου με ένα serum και σαν δεύτερο βήμα χρησιμοποιώ πάντα την Embryolisse Lait Creme Concentré” είχε δηλώσει στο Madame Figaro. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164