Happy birthday Kim!

Η Kim Kardashian κλείνει τα 40 και αυτή είναι η συλλεκτική συλλογή που ετοίμασε!

Κάθε φορά που κάποια από αυτές τις διάσημες των οικογενειών Jenner, Hadid κλπ. έχει γενέθλια, υπάρχουν δύο επιλογές: είτε παίρνουν το ιδιωτικό τους αεροπλάνο και τις κολλητές τους και πηγαίνουν κάπου εξωτικά όπου θα το γιορτάσουν με… τριήμερους εορτασμούς, είτε λανσάρουν την δική τους limited edition συλλογή μακιγιάζ.

Η Kim Kardashian κλείνει στις 21 Οκτωβρίου τα 40 και αποφάσισε να δημιουργήσει μια συλλεκτική συλλογή για τα KKW Beauty η οποία θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα (στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει sold out μέχρι κάποιος να πει… Kim), αλλά η ίδια φρόντισε ήδη να μας δώσει μια γεύση για το πώς θα είναι αυτή η συλλογή.

 

Σε post που ανέβασε στο instagram, η εορτάζουσα Kim είπε ότι η συλλογή θα λέγεται Opalescent Collection και είναι εμπνευσμένη από την γενέθλια πέτρα της, το Opal. Η συλλογή θα αποτελείται από οκτώ ολοκαίνουργιες αποχρώσεις ημί-ματ κραγιόν, μια παλέτα με δέκα αποχρώσεις, ένα lipgloss σε opal απόχρωση (διάφανο και ιριδίζον) και δύο νέες αποχρώσεις από τα best selling lip liner.

Η συλλογή θα βγει στον αέρα, όπως είπαμε, στις 21 Οκτωβρίου και θα διατίθεται αποκλειστικά στο kkwbeauty.com

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164