Site icon TLIFE

Η Meghan Markle έκανε chat με ένα διαφορετικό χτένισμα!

Πριν μερικά χρόνια, όταν η Meghan Markle μπήκε στο παλάτι, όλες εθιστήκαμε σε αυτό το χαμηλό sleek σινιόν που ήταν το αγαπημένο- signature χτένισμά της. Από την στιγμή, όμως, που βρήκε από το παλάτι η ίδια άλλαξε beauty (και άλλες!) συνήθειες.

Για αρχή, λοιπόν, έβαλε extensions, πολύ μακριά, τα οποία μας αποκαλύφθηκαν στο πρώτο chat που είχε κάνει αρκετούς μήνες πριν. Και τώρα, η Meghan Markle επανέρχεται με α) ένα ακόμη chat β) τα ίδια μακριά extensions αλλά γ) ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα. Μαντεύεις;

Η Meghan Markle εμφανίστηκε από το σπίτι της στην Santa Barbara της California και έκανε ένα chat για το Smart Works, μια φιλανθρωπική οργάνωση η οποία εξασφαλίζει ρούχα αλλά και συνεντεύξεις για όσους δεν έχουν δουλειά. Πέρα από το oufit, η Meghan Markle είχε total makeup με ένταση στα μάτια και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια χαμηλή κοτσίδα με χωρίστρα στη μέση η οποία κατέληγε στο πλάι. Και με δεδομένο ότι το chat αφορούσε οτιδήποτε έχει να κάνει με συνεντεύξεις, η πρώην Δούκισσα του Sussex έκανε με έναν τρόπο την δική της πρόταση για το τι μαλλιά να επιλέξεις (μεταξύ άλλων) για μια συνέντευξη.

Δες όλο το chat παρακάτω…

© 2024 tlife.gr