Η ακμή που πέρασε η Kendall Jenner έκανε την Kylie να κλάψει στην κάμερα

Στα Golden Globes του 2018 κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες σε close up από το πρόσωπο της Kendall Jenner που αποκάλυπταν την ακμή της. Πριν συνεχίσουμε με αυτό το άρθρο, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερό μας όργανο που φυλάει και προστατεύει όλα τα υπόλοιπα και αξίζει την αγάπη μας. Με ακμή ή χωρίς. 

Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες που σχολιάστηκαν αρκετά σκληρά από κάποιους για το πώς ένα μοντέλο γίνεται να έχει ακμή (γίνεται!) δεν ήταν οι πρώτες ή οι μοναδικές που έφεραν την Kendall Jenner αντιμέτωπη με την σκληρότητα του κόσμου… 

Η Kendall φιλοξενήθηκε από το κανάλι της αδερφή στης Kylie, στο youtube όπου οι δυο τους ήπιαν σφηνάκια, έκαναν μακιγιάζ και προχώρησαν σε εξομολογήσεις εκ βαθέων (είναι το Drunk Get Ready With Me series που πρώτα έκανε με την αδερφή της, Khloe Kardashian). 

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Kendall ανέφερε το μεγάλο task που είχε να αντιμετωπίσει όσο πήγαινε σχολείο, την ακμή της. “Θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι πριν την πρώτη γυμνασίου που η ακμή μου ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Μετά ξεκίνησε το σχολείο και κάθε πρωί ο μπαμπάς μας άφηνε στο σχολείο και όταν ανεβαίναμε τα σκαλιά εγώ σε ρωτούσα “Μπορείς να δεις την ακμή μου;”. Εν τω μεταξύ, η Kylie Jenner κουνά το κεφάλι της ανακαλώντας τη μνήμη αυτή: “Ξεκάθαρα μπορούσες να δεις την ακμή μου αλλά κάθε μέρα μου έλεγες “Όχι, είσαι πολύ όμορφη!”. 

Κι ενώ η Kendall τελειώνει την ιστορία της, η Kylie έχει αρχίσει ήδη να κλαίει: “Τώρα πρόκειται να κλάψω!” λέει προτού σκύψει προς την αδερφή της για να την πάρει μια αγκαλιά. 

Δες το σχετικό απόσπασμα αλλά και όλο το βίντεο παρακάτω…

 
 
 
 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164