You glow girl!

Η Ελένη Φουρέιρα στο instagram της Rihanna!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι star διεθνούς βεληνεκούς και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η ίδια ανέβασε μια selfie από ένα χορταστικό closeup στο οποίο μας έδειχνε το μακιγιάζ που είχε κάνει. Το μακιγιάζ ήταν με προϊόντα Fenty, το brand ομορφιάς που έχει δημιουργήσει η Rihanna, και ήταν μόνο θέμα χρόνου να την δούμε να φιγουράρει στο instagram του brand!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gotta give the gram this SERVE while our #PROFILTRCONCEALER in 270 works to brighten undereyes and blur those pores! ✨| #PROFILTRSOFTMATTEFOUNDATION in 280 #FULLFRONTALMASCARA #CHEEKSOUT Cream Blush in #SUMMERTIMEWINE #GLOSSBOMB in #FENTYGLOW @foureira

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις

H Ελένη Φουρέιρα, μάλιστα, έδωσε πληροφορίες και για όλα τα προϊόντα με τα οποία έκανε αυτό το μακιγιάζ και τα οποία μπορείς να βρεις αποκλειστικά στην Ελλάδα στα Sephora. Σημείωσε: Pro Filtr Concealer 270, Pro Filtr Soft Matte Foundation 280, Full Frontal Mascara, το κρεμώδες blush Cheeks Out στην απόχρωση Summertime Wine και, τέλος, το Glossbomb στην απόχρωση Fenty Glow.

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα κλέβει τις εντυπώσεις με τα skills της στο μακιγιάζ και όχι μόνο! Πίσω στο 2018 η ίδια είχε κάνει live στο instagram με την Nikkie Tutorials η οποία έχει 14.5 εκατομμύρια followers και την είχε ξεχωρίσει στην Eurovision. 

Θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα live με την Ελένη Φουρέιρα και την Rihanna! 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164