Η εννιάχρονη κόρη της Victoria Beckham έκανε μακιγιάζ στη μαμά της και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν επαγγελματικό!

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα παιδιά των διασήμων έχουν αναπτύξει μερικά εξαιρετικά skills πράγμα λογικό αν σκεφτείς ότι από την ηλικία των… μηδέν χρονών συναναστρέφονται τους top experts του είδους τους. 

Η εννιάχρονη Harper Beckham, λοιπόν, ανήκει σε αυτά τα παιδιά των διασήμων που κάνουν πράγματα που μας εκπλήσσουν με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το μακιγιάζ που έκανε στη μαμά της! Βλέποντας κανείς το βίντεο που θα δεις κι εσύ παρακάτω και χωρίς να έχει ακούσει τη φωνή της μικρής Harper ή πριν να δει τα δαχτυλάκια της να μπαίνουν στο πλάνο, δεν θα υποψιαζόταν ποτέ ότι πίσω από αυτό το μακιγιάζ κρύβεται μια εννιάχρονη και όχι ένας ενήλικας επαγγελματίας makeup artist. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Για το παραπάνω μακιγιάζ η Harper Seven χρησιμοποίησε την σκιά Lid Lustre στην απόχρωση Tea Rose σε όλο το κινητό βλέφαρο και ένα touch από την απόχρωση Honey στο κόκαλο και το αποτέλεσμα ήταν ένα shimmering μακιγιάζ ματιών που μας άρεσε πολύ, ενώ η Victoria Beckham προτείνει να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ με την σκιά Future Lash Mascara. 

Και κάτι τελευταίο: η Harper με το μακιγιάζ της μας θύμισε ότι μπορούμε να κάνουμε το τέλειο makeup ακόμη και με τα δάχτυλά μας! Αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου για να κάνεις μακιγιάζ ή αυστηρά και μόνο πινέλα;

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164