Η κόρη της Kylie Jenner (τριών!) έχει τα ωραιότερα χτενίσματα

Κάποια από αυτές τις μέρες η Kylie Jenner άλλαξε για 456η φορά τα μαλλιά της και μπαίνοντας στον λογαριασμό της στο instagram διαπιστώσαμε ότι δεν είναι μόνο εκείνη που αγαπά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Είναι κάτι που κάνει και η κάτι από λιγότερο τριών ετών κόρη της, Stormi (ή, τέλος πάντων, η μητέρα της την έχει μυήσει σε όλο αυτό)! 

Η μικρή, λοιπόν, έχει κάποια χτενίσματα που λειτουργούν ως inspo όχι μόνο για τα κορίτσια της ηλικίας της αλλά και για εμάς τις ίδιες. Για του λόγου το αληθές, πάρε μια μικρή γεύση παρακάτω…

Τις περισσότερες φορές η Stormi έχει τα μαλλιά της πιασμένα πάνω. Το τραβηγμένο top knot που καταλήγει στα φυσικά, σγουρά μαλλιά της είναι μια επιλογή. 

Αγαπάει τα buns τα οποία όσο περισσότερα είναι, τόσο… καλύτερα είναι! Αυτό το χτένισμα πολύ άνετα θα μπορούσαμε να το φανταστούμε σε έναν ενήλικα. Σωστά; 

Sleek ballerina σινιόν! Ένα πολύ chic χτένισμα που η Stormi αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί πολύ άνετα και στο κεφάλι μιας τρίχρονης. Μερικές παραλλαγές για να πειραματιστείς περισσότερο είναι: μαλλιά τραβηγμένα όλα προς τα πίσω, βαθιά χωρίστρα στο πλάι και χωρίστρα στη μέση. 

Τέλος, τα spacebuns είναι ένα χτένισμα που φαίνεται πως αγαπάει πολύ και κατά καιρούς την έχουμε δει πολλές φορές να το υποστηρίζει. Αυτό που μας αρέσει στα spacebuns είναι ότι κάνει τις φύτρες της να δείχνουν πιο έντονες. 

Και κάπως έτσι, μόλις διαπιστώσαμε ότι η Stormi στα 3 της έχει πειραματιστεί με πολλά περισσότερο χτενίσματα από ότι εμείς στα 33 μας!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164