Ηλιάνα Παπαγεωργίου: πρέπει να δεις τα μαλλιά που είχε στη σύσκεψη μια ώρα πριν την εκπομπή!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα με την ολοκαίνουργια εκπομπή του Alpha, Pop Up, και μας άρεσε πολύ το beauty look της το οποίο ήταν down to earth, χωρίς υπερβολές και ακριβώς όπως πρέπει για την συγκεκριμένη ζώνη!

Το μακιγιάζ της στηρίχθηκε στους γήινους τόνους ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς. Μιλώντας για το δεύτερο κομμάτι (aka τα μαλλιά της) αυτοί οι κυματισμοί έγιναν με ένα θερμαντικό εργαλείο και μια πολύ συγκεκριμένη τεχνική που κάνουν οι hair expert. Ποια είναι αυτή; Αφού τυλίξουν κάθε τούφα γύρω από ένα ψαλίδι για μπούκλες ή μια πρέσα, την σταθεροποιούν με ένα hair clip και αφήνουν έτσι τα μαλλιά μέχρι να “κρυώσουν”. Έτσι, όταν λύσουν τα μαλλιά και αφού χτενίσουν με μια βούρτσα για να ενοποιήσουν τις μπούκλες, τα μαλλιά αποκτούν μια πιο σταθερή φόρμα.

Με αυτά, λοιπόν, τα clip στα μαλλιά και φορώντας το μπουρνούζι της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε και στην σύσκεψη που έγινε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, όπως ανέβασε σε story η συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Καλή αρχή!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164