Site icon TLIFE

Οι celebrities που υιοθέτησαν τα ωραιότερα soft glam make up looks στο tea party των BAFTA’s

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA ανακοινώθηκαν σε ένα tea party που πραγματοποιήθηκε στο The Maybourne Beverly Hills και οι celebrities ήταν εκεί, εντυπωσιακές και συγκρατημένα glam. Και ως beauty editor δεν θα μπορούσα παρά να μελετήσω τα looks που υιοθέτησαν και στη συνέχεια να εντοπίσω μία λεπτομέρεια που θέλω να μάθεις. 

Δύο τουλάχιστον είχαν υιοθετήσει τα ωραιότερα soft glam make up looks που σημαίνει ότι χάρισαν ένταση στα χαρακτηριστικά με προϊόντα σε ροδακινί, ροζ και γήινες αποχρώσεις. Είδαμε την soft εκδοχή των Elizabeth Debicki, Rosamund Pike και Emily Blunt αλλά και την έντονη της Julianne Hough.

Photo by Gregg DeGuire/FilmMagic

 Elizabeth Debicki: Ματ επιδερμίδα και οι πιο απαλοί τόνοι σε μάτια και ζυγωματικά. Τα χείλη είναι nude και με διακριτική λάμψη. 

Photo by Gregg DeGuire/FilmMagic

Julianne Hough: Οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται με τις ροδακινί στα μάτια ενώ τα χείλη έχουν απίστευτη λάμψη και ombre εφέ. 

Photo by Gregg DeGuire/FilmMagic

Στην ίδια φιλοσοφία κινήθηκε και η Rosamund Pike με το ροζ να επικρατεί και σε χείλη και ζυγωματικά ενώ τα μάτια είναι nude και τονισμένα με μαύρη μάσκαρα. 

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for BAFTA

Emily Blunt: Με δροσερή πινελιά στα ζυγωματικά που φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο και συνδυάζεται τέλεια με τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια και το απαλό ροζ στα χείλη. 

 

 

© 2024 tlife.gr