Πώς θα πετύχεις τα beach waves της Gisele με τον πιο εύκολο τρόπο

photo: @gisele 

Από τότε που η Gisele μπήκε στις ζωές μας και συστήθηκε στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, αυτά τα υπέροχα, κυματιστά μαλλιά της έγιναν case study! Πράγματι, αν μπορούσαμε να το πούμε με τα πιο απλά λόγια θα λέγαμε ότι η φωτογραφία της Gisele είναι αυτή που έχουμε δείξει περισσότερο στους κομμωτές μας για τον πολύ απλό λόγο ότι θέλουμε αυτά τα μαλλιά! Το καλό νέο; Τώρα μπορούμε να τα πετύχουμε και, μάλιστα, με τον πιο απλό τρόπο!

Κάνοντας scroll down στο instagram πέσαμε σε αυτό το mini hair tutorial της διάσημης hair stylist, Riawna Capri, η οποία μας έδειξε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο που θα μας οδηγήσει στα τέλεια beach waves!

Δες τα βήματα παρακάτω:

Βήμα 1: πιάσε τα μαλλιά σου σε τέσσερις πλεξίδες και πέρασε από τα μήκη μέχρι τις άκρες με την πρέσα. Καλό είναι να έχεις χρησιμοποιήσει προηγουμένως κάποιο spray προστασίας από τα θερμαντικά εργαλεία έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την υγεία της τρίχας σου. 

Βήμα 2: αφού τελειώσεις με όλες τι πλεξίδες περίμενε 2-3 λεπτά μέχρι να κρυώσουν τα μαλλιά σου και άρχισε να ξεμπλέκεις. Θα δεις πως αμέσως θα έχουν σχηματιστεί οι τέλειοι κυματισμοί όπως αυτοί που δημιουργούνται όταν τα μαλλιά σου έχουν στεγνώσει μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. 

Βήμα 3: αν έχεις φράντζες ή curtain bangs πέρασε την πρέσα ακολουθώντας φορά προς τα έξω και ανοδική ταυτόχρονα. 

 

Done and done! Θα το δοκιμάσεις; 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164